Úvod

Vítejte na stránkách o plánovaném velkém letním srazu komunity portálu DarkAge.cz k pátému výročí jeho založení.

Připravte se opět na spoustu deskových a karetních her, na RPG dobrodružství,na výlety do blízkého lesa a Prachovských skal, na filmovou místnost s atraktivním programem a přednáškami o DA i jiných tématech, na opékání buřtů na ohništi - a také na speciální výroční půllitr na památku!

Základní informace

Čas

Sraz se bude konat o víkendu 16.-18. července. Přijíždět bude možné už během pátečního dne, odjezd je naplánován na nedělní odpoledne. Pokud budete ochotni pomoci se závěrečným úklidem, popř. s odvážením lidí a odpadků na Jičínské nádraží, budeme jenom rádi ;)

Místo

Letos se bude velký letní sraz opět konat v pronajaté budově v lese poblíž Jičína (chvilinka autem) - říkejme ji třeba Rumcajzna v lese Řáholci :) Jedná se o velkou budovu (vyspíme se asi všichni uvnitř bez stanů, ale když budete chtít mít soukromí.. ;)), koupelna, záchody a kuchyň jsou nedávno rekonstruované.

V blízkosti není žádné restaurační zařízení, takže budeme muset spoléhat na vlastní zásoby jídla a pití. Nicméně se určitě pojede na nákupy do nedalekého Jičína. Pokud nám bude přát štěstí, budeme mít oproti loňsku dostatek vody, neboť se studna právě v této době renovuje. Takže držte palce, ať se to podaří a budete se moct libovolně sprchovat :)

Pravidla hry

Na srazu nás tentokrát bude opravdu velké množství a prakticky není v lidských silách všechno ohlídat. Apelujeme tedy na váš zdravý rozum a slušné vychování - chovejte se jako lidi a pomozte nám uskutečnit sraz, na který budou všichni vzpomínat jen v dobrém. Předem také avizujeme několik pravidel, které je nutné dodržovat:

Další informace

Pokud máte cokoli pěkného (a nejlépe i tématicky vhodného), co by se dalo zařadit mezi ceny, určitě se mi ozvěte havraní poštou. Vítány jsou například knížky nebo hry, ale rádi rozdáme prakticky cokoliv :)

Tradičně sháníme lidi, kteří by bylo ochotni zorganizovat trunaj v nějaké stolní hře. Funkce de facto obnáší pouze vymyšlení systému turnaje, průběžné nahánění lidí a zapisování výsledků. Všechny turnaje musí proběhnout mezi páteční půlnocí (uzávěrka přihlášek) a nedělní cca 9:00 (abychom stihli vyhlášení).

K jídlu tentokrát chystáme hovězí guláš s chlebem. K dispozici bude také cca 10 litrů vína a nějaké to nealko. Vaše vyprahlá hrdla pak budou napájet tři sudy Svijanské jedenáctky. Nakoupíme také větší množství různých snadno připravitelných pochutin (pečivo, sýry, salámy, buřty, instantní polévky), aby nám neumřeli hlady ti, co si toho moc k jídlu nevezmou nebo jim nebude chutnat guláš;)

Copyright © 2010 by DonSimon