Úvod

Vítejte na stránkách věnovaných tradičnímu velkému letním srazu komunity portálu DarkAge.cz, letos (stejně jako loni) pořádaném ve skautském domě v Hostinném. Vzhledem k tomu, že budeme slavit DESET let naší existence, bude to letos o něco větší než obvykle.

Jako každý rok se můžete těšit na spoustu kamarádů, které normálně potkáváte jen v krčmě nebo na fórech, na desítky deskových a karetních her, na RPG dobrodružství, na soutěže o hodnotné ceny, na přednášky o DA a na další obvyklá každoroční povyražení.

Ale letos... letos bude všecho VÍC. Účastníků, her, soutěží, sudů, her i všeho ostantího.

Základní informace

Čas

Sraz se bude konat o víkendu 24.-26. července 2015. Přijíždět bude možné už během pátečního dne (cca od oběda), odjezd je naplánován na nedělní odpoledne. Pokud budete ochotni pomoci se závěrečným úklidem, popř. s odvážením lidí a odpadků, budeme samozřejmě moc rádi ;)

Místo

Skautský dům se nachází ve středu Hostinného, v blízkosti hřiště a městského parku a loni jsme v něm nalezli skvělé útočiště.

Kapacita objektu je cca 70 osob a my ho pro letošek využijeme úplně. V přízemí je k dispozici celkem 5 kluboven, s mezipatrem, malý sál s divadelním pódiem (pro přednášky a možná nejaké to překvapení!), velký sál, kuchyně (lednice, mrazící box, plynový sporák s el. troubou, mikrovlnka), jídelna, WC. V prvním patře je k dispozici celkem 6 pokojů s postelemi, 2 koupelny, malá kuchyňka. Spí se ve vlastních spacácích a karimatkách, popř. na několika matracích čipostelích v horních klubovnách. Elektřina, teplá voda, plynové topení či plátno s projektorem je samozřejmostí :)

Pravidla hry

Na srazu nás je každý rok opravdu velké množství a prakticky není v lidských silách všechno ohlídat. Apelujeme tedy na váš zdravý rozum a slušné vychování - chovejte se jako lidi a pomozte nám uskutečnit legendární sraz, na který budou všichni vzpomínat jen v dobrém. Předem také avizujeme několik pravidel, které je nutné dodržovat:

Další informace

Tradičně sháníme kohokoliv, kdo by nám pomohl zorganizovat trunaj v nějaké stolní (či nestolní) hře (blízko bude třeba hřiště na malý fotbal/volejbal!). Funkce de facto obnáší pouze vymyšlení systému turnaje, průběžné nahánění lidí a zapisování výsledků. Všechny turnaje musí proběhnout mezi páteční půlnocí (uzávěrka přihlášek) a nedělní cca 9:00 (abychom stihli vyhlášení).

Vaše vyprahlá hrdla pak bude tradičně napájet pivo, víno i nealko. Nakoupíme také větší množství různých snadno připravitelných pochutin (pečivo, sýry, salámy, buřty, instantní polévky), aby nám neumřeli hlady ti, co si toho moc k jídlu nevezmou ;)

Copyright © 2015 by DonSimon