Úvod

Vítejte na stránkách věnovaných tradičnímu velkému letním srazu komunity portálu DarkAge.cz. Letos oslavíme 13 let existence našeho literárně-herního serveru po několika letech opět ve slavné Rumcajzně u Jičína. Jako každý rok se můžete těšit na spoustu kamarádů, které normálně potkáváte jen v krčmě nebo na fórech, na desítky deskových a karetních her, na výlety do blízkého lesa a Prachovských skal, na legendární hlášky, které vydrží "in" po celý další rok, a na další obvyklá každoroční povyražení.

Základní informace

Čas

Sraz se bude konat o víkendu 27.-29. července 2018 a jeho kapacita bude omezena pouze na 40 lidí. Přijíždět bude možné už během pátečního dne (cca od oběda), odjezd je naplánován na nedělní odpoledne. Pokud budete ochotni pomoci se závěrečným úklidem, popř. s odvážením lidí a odpadků, budeme samozřejmě moc rádi ;)

Místo

Rumzajzna je velká budova (vyspíme se asi všichni uvnitř bez stanů, ale když budete chtít mít soukromí.. ;)), vnitřek včetně postelí je navíc nedávno rekonstruovaný. V blízkosti je pouze jedno restaurační zařízení (hotel Pod šikmou věží), takže budeme jako již tradičně spoléhat hlavně na vlastní zásoby jídla a pití. Každý den alespoň jednou pojedeme na nákupy do nedalekého Jičína (konkrétně do některého z jeho hypermarketů).

Pravidla hry

Na srazu nás je každý rok opravdu velké množství a prakticky není v lidských silách všechno ohlídat. Apelujeme tedy na váš zdravý rozum a slušné vychování - chovejte se jako lidi a pomozte nám uskutečnit legendární sraz, na který budou všichni vzpomínat jen v dobrém. Předem také avizujeme několik pravidel, která je nutné dodržovat:

Další informace

Tradičně sháníme kohokoliv, kdo by nám pomohl zorganizovat turnaj v nějaké stolní (či nestolní) hře. Funkce de facto obnáší pouze vymyšlení systému turnaje, průběžné nahánění lidí a zapisování výsledků. Všechny turnaje musí proběhnout mezi páteční půlnocí (uzávěrka přihlášek) a nedělní cca 9:00 (abychom stihli vyhlášení).

Vaše vyprahlá hrdla pak bude tradičně napájet pivo, víno i nealko. Nakoupíme také větší množství různých snadno připravitelných pochutin (pečivo, sýry, salámy, buřty, instantní polévky), aby nám neumřeli hlady ti, co si toho moc k jídlu nevezmou ;)

Copyright © 2018 by DonSimon