Datumpátek 22. 8. – neděle 24. 8. 2008
MístoDolní Dehtov
Kapacitaprvních 50 přihlášených
Cena150 Kč

Platba a přihlášení

Přihlašovat se můžete v odkazu seznam. 20. 8. registrace končí a přihlásit ani odhlásit se už nepůjde. S prvními padesáti, kteří budou v tu dobu řádně nahlášeni počítám. Zbytek je bez záruk. Pokud přijedete nenahlášení, může se stát, že vás obratem pošleme zpátky domů (pokud budete mít stan, tak na nejbližší louku).

Opět vybíráme menší částku. Budou z ní pořízeny erární zásoby, tácky a kelímky na jídlo, různé vedlejší výdaje a případně benzín vozičům. Případný zbytek peněz se buď utratí, vrátí nebo věnuje DA. Minulý rok vyšli peníze na halíř přesně. Letos podražilo jídlo, proto se bude vybírat i větší částka.



Místo

Jak je psáno v úvodu. S místem jsou menší potíže. Stavíme střechu a chata na Dehtově by tudíž mohla být mimo provoz. Pro případ největší nouze již existuje několik záložních variant:

Buď se přestěhujeme k někomu jinému. Pokud máte k dispozici velký dům, nebo chatu, kde by podobný sraz šel zařídit, ozvěte se mi. Je potřeba cca 4-5 místností a zahrada kam se dají rozložit stany. Čím méně máte sousedů, tím líp.

Další možností je kemp. Pobyt v kempu by určitě navýšil cenu a výrazně omezil možnosti. Např. filmová linie by úplně vypadla. Další problém by byl s počasím. Pokud by pršelo, nebylo by kam zalézt.

Doprava

Dehtov je maličká vesnička na půl cesty mezi Miletínem a Dvorem Králové. Tedy ve východních Čechách. Autobus sem jezdí asi dvakrát denně, vlak vůbec. Veškerý odvoz bude proto organizován autem, nejlépe z Miletína nebo Dvora po malých skupinkách. Doprava do obou zmíněných měst by neměla být problém. Pokud zdárně dorazíte, stačí se ozvat na jeden z mobilů uvedených v kontaktech. V kontaktech se taky časem objeví doporučené spoje.



Kdo je zvaný?

Můj názor je takový: Jsme lidi. Všechno je to o nějaké té domluvě, popřípadě vzájemné ignoraci. Zvaní jsou tudíž všichni bez vyjímky. Pokud se vzájemně nedokážete vystát, bude dalších 48 lidí s kterými můžete trávit čas. Co bych vážně nechtěl je řešit zbytečné hádky. Pokud si nejste jistí tím, že danou osobu na místě nevystojíte, raději nejezděte. To samé platí pro lidi co by snad chtěli na srazu čeřit vodu. Pokud se něco podobného stane, jednoduše pošlu dotyčného domů, aby si to do příště mohl v klidu rozmyslet.



Co s sebou?

Určitě si vezměte spacák a stan! Něco málo na sebe, hygienické potřeby, hry a nápady, dobrou náladu. Pro jistotu i jídlo. Jedna dvě bagetky v batůžku vždycky bodnou.



Kino

Program našeho soukromého kina.



Další info

O vyžití by neměla být nouze. V plánu je spousta stolních i sportovních her, RPGčka, možná dojde i na nějaký ten LARPík zasazený nejspíš do postapokaliptického prostředí (dobový kostým je velké plus). Nerad bych zbytečně předbíhal, nebo sliboval, něco co se nakonec neuskuteční, takže se nechte překvapit. I kdyby selhala veškerá podpora a došlo na nudu, v okolí jsou tři koupaliště, ZOO, turistické stezky atd. Zkrátka nemusíte se bát.

Na závěr jedno malé upozornění. Máme sousedy!!! Oni se ty dva dny nezblázní, ale nesmíme se zbláznit ani my! Kdokoli nablije sousedům na záhonek, zničí plot, nebo znásilní slepici, dostane ode mě naplácáno ;)

Copyright © 2007 by Angeluss | Created by Corwin