Úvod

Vítejte na stránkách o plánovaném velkém letním srazu komunity portálu DarkAge.cz.

Připravte se opět na spoustu deskových a karetních her, na RPG dobrodružství,na využitím blízkého lesa na hru v přírodě, na filmovou místnost s atraktivním programem a přednáškami o DA i jiných tématech, na opékání nějaké té kančí kýty na ohništi nebo na tričko na památku!

Jak to na megasrazu nakonec vypadalo? - Video, 2:35 min (14 MB)

Základní informace

Místo

Letos se bude velký letní sraz konat v pronajaté budově v lese poblíž Jičína (chvilinka autem) - říkejme ji Rumcajzna v lese Řáholci :) Jedná se o velkou budovu (většina lidí by tedy mohla spát i uvnitř bez stanů), koupelna, záchody a kuchyň jsou nedávno rekonstruované.

V blízkosti není žádné restaurační zařízení, takže budeme muset spoléhat na vlastní zásoby jídla a pití. Nicméně se určitě pojede na nákupy do nedalekého Jičína. Na Rumcajzně jsou letos potíže s vodou (vysychá studna), takže bychom se asi neměli moc sprchovat - na vaření, běžné mytí, záchody a tak bude vody dost. Každopádně chlapi to dva dny zvládnou a pro choulostivější účastníky ženského pohlaví v nouzi bychom asi udělali výjimku (kráťoučká sprcha :D) nebo je autem vzali do blízkého Jičína. Budeme v tomhle maximálně ochotní a pokusíme se to zvládnout tak, aby se nikdo necítil nepohodlně.

Pravidla hry

Na srazu nás tentokrát bude opravdu velké množství a prakticky není v lidských silách všechno ohlídat. Apelujeme tedy na váš zdravý rozum a slušné vychování - chovejte se jako lidi a pomozte nám uskutečnit sraz, na který budou všichni vzpomínat jen v dobrém. Předem také avizujeme několik pravidel, které je nutné dodržovat:

Další informace

Pokud máte cokoli pěkného (a nejlépe i tématicky vhodného), co by se dalo zařadit mezi ceny, určitě se mi ozvěte havraní poštou. Vítány jsou například knížky nebo hry, ale rádi rozdáme prakticky cokoliv :)

Stále sháníme lidi, kteří by bylo ochotni zorganizovat trunaj v nějaké stolní hře. Funkce de facto obnáší pouze vymyšlení systému turnaje, průběžné nahánění lidí a zapisování výsledků. Všechny turnaje musí proběhnout mezi páteční půlnocí (uzávěrka přihlášek) a nedělní cca 9:00 (abychom stihli vyhlášení).

Opékat se nakonec budou dvě prasečí kýty, každá ve váze 10-14 kg, takže masa by snad mělo být dostatek. K dispozici bude také cca 10 litrů vína a nějaké to nealko. Vaše vyprahlá hrdla pak budou napájet dva sudy Svijanské jedenáctky (Vikingové mají navíc ještě sud svůj). Nakoupíme také větší množství různých snadno připravitelných pochutin (pečivo, sýry, salámy, buřty, instantní polévky), aby nám neumřeli hlady ti, co si toho moc k jídlu nevezmou nebo jim nebude chutnat prase;)

Fotogalerie





Copyright © 2009 by DonSimon