Linie stolovek

Na srazu bude k dispozici celá řada stolních a karetních her, kompletní seznam viz níže. Plánujeme i několik tradičních turnajů s hodnotnými cenami.

Přihlášky na jednotlivé turnaje bude možno podat během pátečního večera, sobota a neděle dopoledne pak budou hracími dny.

Název hryZapůjčíTurnaj organizujeVýsledky
Osadníci z Katanu + rozšíření AtlantisDonSimonDonSimon1.Cologero, 2.Ferro_the_King, 3.Ismael a MNK
BANG! + rozšíření Město duchůDonSimon--
Munchkin + rozšíření Unnatural AxeDonSimonKolaps1.Angeluss, 2.TomDice a Kolaps
CluedoDonSimon-
Magic The GatheringDonSimonZabib1.Kolaps, 2.Ismael, 3.Holyan
Citadela + rozšíření Temná zeměDonSimon-
DornDonSimon-
Jungle SpeedDonSimon-
ŽahourDonSimon-
Labyrinth miniDonSimon-
Once Upon a Time + rozšíření Dark TalesDonSimon-
ComuniWinitar-
Merry Men of SherwoodWinitar-
Kámen, zbraně, papírWinitar-
CivilizaceWinitar-
ŠestimestíWinitar-
Puerto RicoWinitar-
Poštovní kurýrWinitar-
Amun-ReWinitar-
ActivityAilinel-
Šachy?Divac1.Mofik, 2.DonSimon, 3.Eugene
Hledání Rumcajzova pokladu-Sheinka1.Radulesku a Hinewehi, 2.Zarabeth a Shellma, 3.Nehvizdek a Ailinel

Video z vyhlášení vítězů a rozdání cen: avi, 11:39 min (66 MB)

Linie RPG

Pro ty z vás, kteří by si chtěli RPG hru vyzkoušet na živo, budeme mít připravených několik příběhů od zkušených PJ.

Přednášková linie

Přednášky měly minulé ročníky velmi slušný ohlas, a proto o ně nepřijdete ani letos. Krom diskusí okolo DA se objeví i úvody k nejrůznějším RPG systémům, něco o anime (díky Nehvizdku), a mnoho dalšího.
Pokud by se kdokoli chtěl v této sekci angažovat, ozvěte se mi na havrana, podrobnější seznam přednášek se tu objeví později.

Předběžný seznam přednášek:

Název přednáškyPřednášejícíPerexSlajdyVideo
Vývoj RPGAngelussI RPG hry mají svůj vývoj a jednotlivé generace, které se vyznačují společnými znaky. Angeluss vás přehlednou formou provede džunglí jednotlivých titulů a vysvětlí směr, kterým se sětová RPG vydávají.-avi, 27:45 min (132 MB)
SinglequestPerilanKrátké představení toho, ce se na vás chystá. Příběhy pro jednoho podstatným způsobem ovlivní chod celého serveru, tak si přijďte poslechnout, jak to vlastně všechno bude vypadat!-avi, 8:57 min (50 MB)
Jak získat oficiální questRaduleskuPrezentace výsledků dotazníku mezi oficiálními PJ, který byl součástí většího projektu pomoci nováčkům. Následovat bude workshop, na kterém se společně pokusíme vyvodit z výsledků praktické změny, které by nováčkům na DA mohly pomoci.pps (59 kB)avi, 29:29 min (165 MB)
Manga (překlady a korektury)NehvizdekZkoušeli jste někdy něco překládat? Třeba nějaké komixy? A zkoušeli jste někdy překládat i ty trochu "hanbatější"? Dokážete si poradit i s překlady citoslovcí? Přijďtě si to vyzkoušet na workshop zkušené překladatelky!-avi, 20:37 min (107 MB)
Quo vadis DA?DonSimonTradičně nazvaná přednáška s tradičním obsahem. Společně se ohlédneme za uplynulým rokem a prozradíme si něco o tom, co se chystá v roce nadcházejícím.pptx (1,58 MB)avi, 27:55 min (135 MB)

Filmová linie

V návaznosti na veleúspěšné promítání na prvním megasrazu s sebou vezmeme i tentokrát projektor a hromadu zajímavých filmů. Správcem filmové místnosti bude Nehvizdek, takže ji všichni poslouchejte, ať filmy plynule navazují a nedochází k příliš velkým skluzům ;) K nahlédnutí dávám k dispozici i předběžný program projekcí i přednášek.

Linie hry v přírodě

Připravujeme pro vás jeden speciální zážitek - pátrání po Rumcajzově pokladu. Někde v okolí našeho dočasného bydliště bude skryt poklad nesmírné ceny. Podle pověstí obsahuje vzácné likéry a pochutiny všeho druhu. A ten (nebo ti), kdo ho objeví, ho mohu celý na místě sníst a vypít :) Během několika málo týdnů prozradíme podrobnosti.

Sportovní linie

Pravděpodobně se bude konat zájezd do blízkého Jičína na tradiční fotbal (bližší info o sportovištích v Jičíně), k zapůjčení bude zřejmě petangue, diabolo a další zajímavé sportovní náčiní.
Doposud přihlášení: Kraalinho, (C)orwin :), Cologero, Divac, Eugene, Ferro_the_King i se lvicí, Kolaps, MNK, Mofik, Morna (možná uvidí), Perilan (c), TaZy

Společenská linie

Připraveny budou židle, stoly, občersvení (nealko a pro strarší Svijany 11°), ... a v sobotu večer i nějaký ten kanec na rožni.

Copyright © 2009 by DonSimon