Sportoviště v okolí

Hřiště s umělou trávou

Nové hřiště s umělou trávou třetí generace. Celoroční provoz, v zimě prováděna údržba formou vyhrnování a frézování sněhu. K dispozici zázemí kabin a sprch (fotky). Hřiště je to drahé a pěkné, ale je na to dobré mít speciální obuv, jinak se to prý klouže "jak sviň" :)
Cena: veřejnost (včetně kabin a sprch) 750 Kč/hod

Hřiště pro házenou

S umělým povrchem a osvětlením (fotky). Hřiště dobré, povrch je poměrně nový, možnost hrát v normální sportovní obuvi, lepší trošku protiskluzová podrážka. Cena je přijatelná. Rozměry jsou házenkářské, pro fotbálek 3+1 ideální. Asi ale by bylo třeba zamluvit co nejdříve.
Cena: 200 Kč/hod (příplatek za osvětlení 100 Kč/h, půjčení míče 20 Kč/h)

Volejbalové kurty

2 antukové kurty, 1 kurt na plážový volejbal (malý kurt) a 1 kurt na plážový volejbal, fotbal, házenou (velký kurt) (podrobnosti). Ozkoušené, pro dané sporty ideální.
Cena: malý beach 100 Kč/hod, velký beach 130, antuka 120 (zapůjčení sítě 20, míče 10, příprava kurtu správcem 100)

Hřiště Popovice

Standardní hřiště na fotbal (podrobnosti) s umělým osvětlením. Je u toho i hřiště na plážák, ale v termínu srazu se zde koná turnaj smíšených družstev, je to na cely den.
Cena: 500 Kč/hod

Hřiště u gymnázia

Nachází se v centru města za IV. Základní školou a Lepařovým gymnáziem. Je tu velké hřiště s umělou trávou (tenis, házená), malé hřiště s umělou trávou (basketbal, volejbal), dvojdráha o délce 60 m, skok daleký a vysoký, u velkého hřiště umělé osvětlení (podrobnosti). Winitar zde hrává volejbal, hřiště dobré, oplocené. Fotbal na velkém hřišti na novém povrchu ještě nehrál, ale prý asi to nebude špatné.
Cena: velké hřiště 200 Kč/hod, malé hřiště 120

Hřiště u III.ZŠ

Nový sportovní stánek, který se nachází se v centru čtvrti Jičína Nové Město u III. Základní školy v Poděbradově ulici. Je tu velké hřiště s umělou trávou (fotbal), malé hřiště s umělou trávou (tenis, házená, basketbal), plážový kurt pro beach volejbal, čtyř-dráha o délce 100 m a ovál 200 m, skok daleký a vysoký, hřiště s umělou trávou jsou uměle osvětlena. Hřiště otevřena pro veřejnost každý den, v So - Ne v čase 9.00 - 21.00 podrobnosti).\
Cena: hřiště 200 Kč/hod, beach 120

Aquacentrum

V Jičině je také možné navštívit bazén, podrobnější informace naleznete zde.

Copyright © 2009 by DonSimon