Vápencový lom v Grygově

Místo konání srazu

Jak již několikrát opakuju, sraz bude ve starém lomu v obci Grygov. Fotky místa naleznete níže, spaní na místě bude pod stany vašeho vlastního dovozu, popřípadě pod širákem. Na místo není težké se dojet, důležité je hlavně zajistit si dovoz do obce Grygov, nebo k obchodnímu středisku Olympia u Olomouce. Odtamtuď už se bude možno dastat přímo na místo za pomoci ostatních ochotných účastníků nebo jiným chytřejším způsobem. Každopádně na odkazech níže naleznete letecké snímky lomu a okolí a mapu okolí Grygova, snad si každý dokáže sám zajistit nejlepší způsob dopravy.

Doprava na místo

K lomu se můžete dopravit několika možnými způsoby:

  • Levný způsob – pro lidi kteří mají jak se dostat do Olomouce je ideální dojet zdarma busem k obchodnímu centru Olympia, a pak po cca 50 minutách pohodlné chůze se dostat k lomu. (Je to možnost pro opravdové extrémisty.)
  • Dražší způsob – Pravděpodobně nejdostupnější je jet vlakem do obce Grygov, a pak po cca 10-15 minutách chůze se dostanete k našemu lomu.
  • Po vlastní ose - Jelikož určitě se najde někdo, kdo by se rád dopravil na místo autem, je zde samozřejmě i tahle možnost. Dostat se do Grygova autem by neměl být problém. Po silnici 55, která vede od Olomouce do Přerova, se dostanete až ke Grygovu, pak stačí jen dobře sjet přímo do vesnice.
  • Pohodlný způsob – Byla by to možná domluva s člověkem s autem, který by pro vás do onoho obchodního centra Olympia jezdil.Cena by se rozpočítala mezi svezené lidi podle ujetého benzínu.

V mezích možností se bude pravděpodobně vysílat vždy rychlá spojka pro ty, kteří dojedou do Grygova nebo k obchodnímu středisku, aby se nám nikdo po cestě k lomu neztratil. Jinou možností by mohlo být označení fáborky, ale to ještě záleží na domluvě. Přesněji se zde dozvíte vše několik dní před srazem.

Pokud by se naskytl někdo, kdo by jel autem a měl by zbytečně volné místo, určitě by stálo za to napsat to na forum, jistě se s vámi někdo rád složí na benzín za odvoz.

A pokud by se našel někdo, kdo by mohl sehnat nebo má velký stan (myslím pro dost lidí), taky by se mohl ozvat.

Fotky lomu

klikni
1
klikni
2
klikni
3
klikni
4
klikni
5
klikni
6
klikni
7
klikni
8
klikni
9
klikni
10
klikni
11
klikni
12
klikni
13
klikni
14
klikni
15
klikni
16
klikni
17
klikni
18
klikni
19
klikni
20
klikni
21
klikni
22
klikni
23
klikni
24
  klikni
25